extra

Trouw in het land

Een terugblik

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van uw dagblad Trouw, ging de krant naar waar het allemaal om begonnen is: de ‘trouwe’ lezer in het land. U heeft uw krant tijdens 10 bijeenkomsten in het land kunnen beleven in aanwezigheid van hoofdredacteur Cees van der Laan, verslaggevers, columnisten en experts.

Elke avond stond een thema centraal dat Trouw na aan het hart ligt en de lezer ook, van religie tot onderwijs, van duurzaamheid tot politiek. Het ging niet alleen om een scherp debat die avond, maar om een bijzondere ontmoeting tussen krant en lezer. Binding en verbinding.

Op bijna elke bijeenkomst was hoofdredacteur Cees van der Laan aanwezig om in te gaan op vragen en opmerkingen van u, de lezer. De historicus Peter Bootsma, schrijver van het jubileumboek Trouw - 75 jaar tegen de stroom in, vertelde over de bewogen geschiedenis van de verzetskrant.  De presentatie van de avond was in handen van journalist Wilfred Scholten.

De laatste bijeenkomst van 2018 in Utrecht ging over de Staat van de jeugd. 

Kijk hier naar een korte terugblik van onze avond over Klimaatverandering in Ede en onze avond over Media in Amsterdam.

 

Wilt u dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en de beste artikelen van de redactie? Schrijf u hier in voor onze redactionele nieuwsbrief.